FMLogo

In de donkerte, als de beladenheid van de nacht je gedachten doet afdwalen naar de verste hoeken van je ziel, wanneer je diepste gevoelens en onopgeloste vragen onder het stof vandaan worden gehaald; Dat is wanneer de February Moon tevoorschijn komt.


Met hun alternatieve popmuziek, geïnspireerd door o.a. Daughter, Sigur Rós en The XX, neemt February Moon je mee in hun persoonlijke wereld waarin je weg kan dromen. Het ene moment breekbaar en het andere moment fel, bezwerend en intens, neemt de band je mee op reis. Soms meanderend langs gedachten, begeleid door fragiele pianolijntjes en dan ineens, als de emotie je overvalt, word je wakker geschud door een ‘wall of sound’ die hard binnenkomt.

In 2016 heeft February Moon de prestigieuze ‘Roos van Nijmegen’ gewonnen (30e editie).

February Moon heeft in februari 2017 onder het licht van de volle maan hun debuut-EP ’All We Ever Do’ uitgebracht in een uitverkocht Merleyn. Hierop staan 4 songs die laten horen hoe verstild, kwetsbaar en euforisch, bombastisch de band kan zijn.

Begin februari 2018 komt de band met nieuw materiaal; ‘The Woodstock Sessions’. Een serie van 4 live video’s opgenomen in de Woodstock Recording Studio te Enschede.